tersayang !

Sunday, January 23, 2011

Kenangan ; Celcom CSE batch 2.10

 My first job after habis diploma. Untuk pengalaman kononnya. HAHA
Kerja ni tak lah susah mana pun.
Takde keje yg perlu fikir sampai balik rumah pun :)

Tapi, pressure dye is on the 'damn callers'
Then, Hari-hari buat benda yang sama.
So, jadi amat membosankan.
Sometimes dapat 'irate' caller.
Aku akan ingat sorang BUDAK SEKOLAH ni, sampai mati, yang kerja dye untuk menyusahkan CSE (customer sales executive ) lain. Aku PANGKAH kau budak !

Hurm, I get better offer and quit from this job.
2 bulan jer bersama celcom ni.
kenangan baru dalam hidup aku.
Yang pahit, juga yang manis :)

Aku takkan lupa ayat ni sampai bila-bila.
'Terima kasih kerana menghubungi celcom careline. Alya bercakap, bagaimana saya boleh membantu'
'Thanks for calling celcom careline. Alya speaking, how may I assist you ?'
Thanks for giving me lot of experience CELCOM !!


Masa training kat menara celcom. I miss dis moment so much!




Meet my friends, FIFIE . Susah senang aku kat sana. Dia yang banyak tolong. Thanks fie, ILY !

2 comments:

Hanie Puteri said...

macam best jek keje kau alya . fuhhh . bergaya . hee hee hee .

alya samsudin said...

memang best weh. try la apply. ehe :D