tersayang !

Wednesday, May 4, 2011

KERJA : SUBARU IMPREZA VER9 WRX STI

Lawa kan ? **Sila puji !
Haha, actually ni kereta customer kitorang yang super demand ! Menyusahkan kitorang and tak pernah bersyukur kitorang ni pernah bantu dia. It's sucks !

Sejarah kereta ni :
2 bulan after kua dari kilang , Kereta dia kene hi-jack. So dari situ dia hantar kereta dia under TC subaru. From this case, amek masa 2 Tahun nak siapkan, sebab nak kene tukar enjin baru. Pelik sekejap, kereta kene hi-jack, enjin plak yg kene tuka coz piston pecah. Kan ? Kan ? Haih. Tu da satu kes,

Then lepas 2 minggu release kereta ni, ada masalah kat break disc dia. Hallo ! kau yang pakai cap ciken kot. Tak payah nak salahkan kami. Tak pasal-pasal kne ganti yang ori. Free-free je kene sumpah ngan kami ni.

sebagai moto SEMUA yang berniaga , customer is always right kan ? Bullshit la ! TERpaksa la ganti yang baru. huh ! Ok, less than 24hours, SA dapat call dari dia cakap dia eksiden kat DUKE higway. See, Allah tu maha adil ! Kami yang dengar ni ? Sume nak pecah perut. Sikit pun tak simpati. Muahahahaha.

Lepas buat sume kerja kira-kira, kos nak repair balik kereta exceed dari insurance leh cover, so keta  ni mungkin akan declare total lost. Harap-harap la ! takde la banyak keje kami kene buat. Heeee :D

1 comment:

cocoemonella said...

customer always right to certain extend je. not always pun.