tersayang !

Monday, October 31, 2011

MENDENGAR NASIHAT SI BODOH ?

Lawak tak untuk entry ni ?
Kalau tetiba ada orang comment blog korang, then bagi nasihat yang konon-konon diri tu baik, bahasa pun serupa macam orang takde adab, korang nak dengar ke ?
mesti lah tak kan ?
tak sudah-sudah nak jadi taik. Tak malu sungguh :p

Dis one aku dedicate kat 'anonymous' yang comment aku nye blog. Pehhh, aku dedicate entry untuk kau ni. Bangga x ?

Aku kesian kat kau sebenarnya, yelah, tak sape nak layan kau kan, so aku je la yang TERpaksa layan :)
Meh aku nk dedicate khas untuk orang tak paham bahasa and tak tau malu ni.

Weyy, aku grad ulu kampung mana pun, kau susah apa ? Kau kasi aku gaji ke ? takkan ? Macam kau mampu nak gajikan aku. Haha :D Kau ada sijil ape pun ? Sijil jaga tepi kain orang ? kihkih. Member aku ada wat kelas memasak. Nanti join la dia k. Ada gak sijil lain, dari ada sijil jaga tepi kain orang tu. Sijil menjahit pun okey gak. Muahaha.Kau mesti tak pernah masuk U kan ? Sebab tu kau tak tau kedudukan Unisel lam malaysia ;) Aduhh, sory menampakkan kau manusia datang dari ulu :))

kesian your papa mama gak, sebab dapat anak yang tak dapat jadi manusia. Poor to them. wuwuwuuu. Elok ada mulut, jadi bontot ayam, elok ada akal, letak kat pale lutut. Elok ada otak, letak kat tapak kaki. Kesian kan ? Ya Allah bagi la cahaya kat umatmu yang sorang ni je ha. :))

Kau tak payah sebok-sebok nak suh aku jaga BF aku la. Kau tu gi cari laki yang nakkan kau. ok ? mampu tak? hihi. Aku ni gatal ke ? tak menggatal pun ada je laki nak berkenalan :) Hahaha. Kau tu ? Menggetik, menggelitis hape macam siap kasi puki pon laki tak mau. Ye tak ? ihihihi. Aku terang2 bersalah bercinta ngan laki orang ? WOW ! great. Oke wat laki orang. Dari ko ? Duda pun lom tentu nak. Bhahaha. Porak perandakan rumah tangga orang ? Fuyoooo. ko ni duk sekali lam family diorang ke ? ke ngko bini dye ? Takpe la, aku da tau pun sape ko. Pengecut dungaaa paling bodoh penah aku kenal. ^_^ Kau dengki aku dapat laki orang ke ea ? Ko wat pape sume tak jadi kan ? Tambah-tambah kesian aku kat kau T_T. Ehh, g la amek laki orang. aku tanak pun. Penat duk kena kejar je. Tak macam kau. Terkejar-kejar laki, tapi seko pun tamau :p Ada hati nak nasihat hubungan orang konon. Tuihhh (kat muka kau) ayat2 kau memang ayat orang yang nga busuk hati. AHAHA

Perlu ke aku nak terima sindiran kau ?
Cara bercakap pun cam orang ada PMR je (kalau ada la kan). kihkihkih. Kalau aku hentam kau balik kenapa ? Kau takut ? Ahh, sememangnya kau pengecut pun. kan ? kan ? Well pompuan, spesis cam kau memang ramai, takde yang special kat kau ni, so aku tak heran sikit pun ko nak cakap ape.

Meh la aku nasihat kau untuk jaga sendiri kehidupan kau sebelum kau nak judge kehidupan orang. kau yang sememangnya tin kosong ni aku harap isi la sikit pemikiran k. Jangan bawak pemikiran tempat asal usul kau ni datang KL. bole ? Kalau kau tak sakit hati ngan aku, mesti kau tak kacau pun  kan ? Macam la aku tatau motif kau. Dah2, g amek laki orang tu. Kesian nanti nangis2 bila SMS, call laki orang tu tak layan kau. Aku bukan tanak kacau kau balik sebenarnya, aku cuma tak mahu nampak BODOH kat orang keliling macam kau buat sekarang ni :)

Malas aku nak reply comment kau ! Bia aku wat entry terus. Aku bukan pengecut + DUMB ASS macam kau (ko paham basa inggeris tak DUMB ASS tu hape?, kalau tak tau google lah. Kihkihkih) :))

Thanks make my day ! Gelak sakan aku arini. Kihkih.

Click to enlarge

5 comments:

Anonymous said...

nice one bebeh! -ira

alya samsudin said...

Ira : Kang kalo diam pompuan ni makin mengelitat. So layankan je. Ahaha

Anonymous said...

nwy, menggelupur la ko ! ko berani sgt bgtau la siapa yang ko agk tu? sampai asal negeri mana pun ko tau. War2 lah kat blog ko ni.

Anonymous said...

Aik ? Wujud lagi si bodoh pengecut ni. Hahahaha. Tak cakap pon dari negeri mana wahai tin kosong. Terasa lettuw =)) aku menggelupur ke kau yang ttbe macam sakai masuk campo hal orang?. Ha bingai? Aku bukan xd akal mcm kau. Ye la kan, orang akal pendek. Mana nak fikir dulu sblm buat. Kihkih. Kesian nye kamu ni. Wuwuwuwuuuu :p

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.