tersayang !

Monday, November 14, 2011

SUPRISE FOR YOU :)

 Seminggu lebih aku dan geng-geng Neo berpakat semata-mata nak wat suprise untuk En. Boyfie tersayang. Susah ! Sebabnya aku kat KL, diorang kat Ipoh. Kadang-kadang melalut-lalut semua kasi idea, Si A bagi idea pelik, si B kasi idea lagi pelik, last-last bila digabung  idea dah jadi macam belacan tumbuk campo cili padi. 0.o Suprise ni gak buat sebab nya 12hb kami takde kat ipoh sebab da busy ada event lain. PM pon tak sebusy ni lah kan T_T .So nak tak nak, malam tu jugak celebrate nye.


Aku sampai Ipoh lebih kurang pukul 6.30 lepas settlekan semua hal kat KL. Dan lakonan pon bermula ^_^ Diorang mintak aku bawak wan pegi Padang Ipoh dalam pukul 11 malam. Dalam sejam melepak kat sana, diorang plak berkumpul kat restoran sabar menanti untuk sign big card tanda kenangan sambut besday wan. Pakatan hanya dalam fon sahaja. Susah upenya nak arranged suprise birthday ni. Haha :D


Lebih kurang 11.45 konvoi neo pun datang. Dalam 10 biji kereta ada rasanya. Dalam masa tu en.boyfie da fikir bukan-bukan da. Untuk selamat kan dia, aku amek fon dia dan simpan. Jahanam kene tepung dan telur naya je ! Haish. Aku berada kat belakang diorang je, tak sampai hati nak kasi tepung jugak. kihkihkih. kesian syg (._.')

kek ni plak aku tempah dari ayu. Sedap ! dua kali da tempah. tenkiu ayu. Apa yang aku mintak semua dia buat dengan baik. Blog dye yang ni ha --> u-rizhomemade 

Nampak tak plat number tulis WAN TF7 kat sebelah kek tu ? Tu la hadiah dari neo crews perak untuk dia. Sebagai Moderator Perak, aku rasa hadiah tu teramat bermakna untuk En. Boyfie. :)

  

Ni angah, mastermind yang kedua. Antara yang banyak membantu aku selain atox dengan yan. Terbaik BRO ! :)
 

 Kita dua dapat makan sikit je kek tu kan sayang. Al-maklumlah, dua dua tengah kekenyangan masa ni. Takpe, yang penting habis kek ni ! Tu yang nak pun. :D Well sayang, I'm glad you are so happy for this suprise :)

 Time ni badan En. Boyfie dah kering and tak busuk sangat dah. So dah boleh dekat n bergambar sesama. Hehe. Sorry sayang, Lya muntah kang susah pulak, paham-paham je la kalo bau telur tu :p

 Last, bergambar sesama reramai. Thanks korang menjayakan event ni ! Takde korang, event ni takkan jadi. Sayang family Silverian selamanya ! :)

2 comments:

sya hassan said...

woah.. meriah!! then both of u looks so sweet meyh.. hope berkekalan eakk.. :))) follow u back.. :)

Q_alya said...

@sya hassan

TQ dear. amin :)