tersayang !

Friday, November 25, 2011

TAG TAG TAG

Rutin pagi, bukak email kerja (otomatik juling terus mata nengok kerja membukit), email personal (penuh dengan advertisement je, cuba la ada yg email cakap aku dapat cheque ke hape, mau meloncat-loncat happy. Haha), pehtu on blog, Approve comment, then baca nota-nota cinta yang ditinggalkan followers-followers tersayang. Sweet sangat :) Dapat je satu shout ni tulis 'anda di tag', bukak la tuan empunya blog ni, Adek Bella dan ada blog URL saya di situww. Malas nak buat kerja opis, bek melayan TAG ni Jom Mulakan ! n_n


THE RULES
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions that tagged set for you in their post. And create eleven new question for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell HIM/HER
6. No tag back !
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGER IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.


11 THINGS ABOUT ME 

Full Name ; Alya Bte Samsudin
Nickname : Alya, Lya, Yaya (untuk keluarga dan yang terpaling rapat sahaja)
Born : 29 November 1989
Love : Muhammad Syazwan Bin Muhammad
Addicted to : Bowling !
Hobbies : Shopping, shopping & Shopping
Fav color : Hijau & purple.
Love to be : Mechanical Engineering Student (thrill wehh !)
Fav Drink : Jasmine pearl milk tea
Fav Food : I'm a food lover, sume aku bantai. But, say no to KARI !
3 Things bout me : Banyak mulut, Kepala Angin, pemalas mekap.

Soalan Adek Bella :

1. Korang minat mat/minah salleh ke Melayu tulen? xD

# Melayu tulen of coz :)

2. Kalau korang diberi pilihan, korang nak jadi ape ?

# Nak bukak butik sendiri, Spa sendiri. Bestnye jadi businesswomen, tapi basic kat mechanical Engineering, acane ? aih..

3. Apa nama nickname korang yek?

# Lya / yaya

4. Sape boyfie/gf awak? "HEHE

# Muhammad Syazwan Bin Muhammad

5. Best tak dapat follower ramai?

# Best ! Banyak kisah hidup orang kita leh tau. Ramai gak yang kreatif. Blog cecantik *jeles*

6. Pernah kena marah dengan sesape tak depan orang ? *Ngee~

# Pernah, time sekola dulu. Hahaha

7. Apa yang korang paling sayang?

# Family always harta yang paling disayang sampai mati.

8. Atlet kesayangan awak apa ?

# Zandra Aziela , bowling athlete.

9. Ada takk awak maki orang? "HAHA

# Ada.. ramai ! Terutama spesis yang kita tak kacau orang, tapi sebok nak mengacau.

10. Benda pertama yang korang buat lepas bangun tido?

# WAJIB tengok fon dulu, cek BBM, email, FB, twitter , pastu baru kemas katil. Hihi

11. Best tak kena tag ?

# Sonok gak ! Ilang runsing keje opis ni jap. Haha

Alya Questions

1. Selama hidup ni, apa yang pernah target & dah achieve pon ?
2. Cara kontrol marah ?
3. Teringin nak holiday kat mana ?
4. Ur Favourite gadjet ?
5. Kereta impian ?
6. Kalau diberi RM 100 juta, apa benda pertama yang korang akan buat ?
7. Manchester United atau Liverpool ?
8. Facebook atau Twitter ?
9. Impian perkahwinan ?
10. Percaya pada cinta zaman sekolah ?
11. Perfect marriage or perfect wedding ?

Anda yang bertuah pula ;)

1 http://peanutcomel.blogspot.com/
2 http://tinursya.blogspot.com/
3 http://gadiskacamatapunyablog.blogspot.com/
4 http://pinkygurl-echiko.blogspot.com/
5 http://ceriteraceeraralolly.blogspot.com/
6 http://bearinmyheart.blogspot.com/
7 http://kisahipahr.blogspot.com/
8 http://myunprivatestories.blogspot.com/
9 http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/
10 http://tirahmaganda.blogspot.com/
11 http://millivanilo.blogspot.com/

Patut rasa bertuah tau. Korang yang terpilih jer ni. Hihi. Happy Tagging ! kbai

5 comments:

liya eonni :D said...

time kasih sbab tag kite :DD

Q_alya said...

@liya eonni

sesama :) jgn lupa buat k. hihi

TiraPengemis said...

tq tagged caye...hehehe...:)

nyza said...

kak alya. tengs for the tagged oke. <3

Q_alya said...

@Tira Pengemis

Sesame :)

@nyza

Sesame adek. hihi :) <3