tersayang !

Wednesday, November 30, 2011

TWENTY TWO YEARS OLD

Sekarang umo pon telah meningkat menjadi doploh dua. Makanya kena ada otak yang lagi rasional, jadi lebih matang, takmoh layan bebudak ajak gado tarik-tarik rambot lagi. kakaka.

Kalau sebut pasal besday, benda yang paling banyak dapat adalah ucapan. ^_________^. Time besday tu lah penuhh wall aku ngan ucapan dari kengkawan. :')

Facebook : 386 friends wish
Twitter : 18 friends wish
BBM : 87 friends wish
YM : 1 friends wish
Message : 12 friends wish

** and sampai skang pun ada yg wish belated besday lagi. n_n . Tenkiu semua kengkawan. Alhamdulillah masih dipanjang kan umur. Moga korang semua murah rezeki dan dipanjangkan umur sama yea. Amin :)



Kalau sebut pasal besday gak, the main thing orang akan tny is 'dapat hadiah apa?' . Tahun ni tak berapa nak best sambut besday sebab masa terhad and timing tak cantik. Tskkk.

Okeh okeh, back to topic, nek je umo doplohdua ni, En. Boyfie adiahkan JAM ! yess, benda yang bertahun aku da tak pakai kat tangan ni. Sangat jengkel dan pelik. Even aku pakai kat tangan sekarang, tapi still tengok jam kat henpon. Alasan dia bagi sebab nak suruh aku belajar pakai jam T_T . Mekasih En. Boyfie, saya pakai jam mulai harini ye. Hihi.

Selamat Hari Jadi Alya !

4 comments:

Leen a.k.a Linda said...

Happy Birthday :)

Q_alya said...

@Leen a.k.a Linda

Thanks :)

Always Unlucky said...

You are a beautiful young lady. Looking at these pictures were refreshing and fun. I really enjoyed coming here and seeing these pictures. You look beautiful in all of your pictures

From Creativity Has no Limit

Q_alya said...

@ Always unlucky

Thanks for visiting my site. :)